Kosketus Liikkuu

Kosketus Liikkuu

keskiviikko 20. helmikuuta 2019

7/30


Jos tulit mukaan vasta nyt, niin menossa on 30 peräkkäisen päivän päiväkirjablogi vaihteluksi. Jos olen erämaassa yhteyksien ulkopuolella niin päivitän sitten heti palattuani.






Keskiviikko on minulla kauppapäivä mutta ensisijaisesti se on keskustelevan kirjoittajapiirin kokoontumisilta. Syrjäseudulla kun harrastetaan niin siihen menee koko päivä, on kyse sitten viinanjuonnista tai kulttuurista - syy on aina etäisyyksien. 
   Toisaalta Kirsi käveli tänään 400 metriä joogatunnille, joten 66 asukkaan rajasyrjäkylämme tarjoaa kaikenlaista, tarpeen mukaan.
   Lähikauppa on Ivalossa, 42 kilometrin päässä kuten Ivalon mainio kirjastokin, missä kirjoittajapiiri kokoontuu. Kirjoittamisesta kun ei pysty keskustelemaan ihan kenen kanssa tahansa eikä etenkään ihan missä tahansa, silloin kun ollaan tosissaan. 
   No joo, ollaanko me aina niin tosissaan, sanoisi S. kuten minäkin.
   Tulin kotiin vajaa tunti sitten, 21 25. Kauppa on onneksi yhdeksään auki. Voisi salaatti jäätyä autossa piirin kokoontumisen aikana. Nyt oli matkalla  -24 astetta ja täysikuu. 
   En vaihtaisi näitä maisemia mihinkään, en edes pimeällä. Otin matkalla kännykällä kuvankin, joka ei kuitenkaan tee oikeutta syvän siniselle mysteerimaisemalle kuutamossa. Kuvitelkaa itse.

   Päivän ilouutinen oli, että Topi Raitanen juoksi 3000 metriä hallissa 8.01. ja alitti EM-rajan. Hyvä Topi!

   Päivän surkein uutinen kosketti A. Bernerin ratkaisuja ja signaalia, että kun laiva uppoaa niin rotat alkavat häipyä. Miljoona-Sipiläkin sönkötti jotakin puolustukseksi ja keinui kantapäillään. Olisitte edes rehellisesti ahneita! Ensin kyykytetään lapset, vanhukset, sairaat, työttömät ja muut heikompiosaiset ja sitten aletaan petata kiinnostavaa tulevaisuutta mukavalla palkalla.

   Taustalla soi Haistakaa paska koko valtiovalta. (Irwin Goodman)
   Kuulette minusta seuraavan kerran perjantaina jos Jumala suo, lähden huomenna yöksi kairaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti