Kosketus Liikkuu

Kosketus Liikkuu

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

KATOLLA


Lumiukko on kädetön mutta minä en, onneksi. Sensijaan olen erittäin väsynyt. 


Jos pitäisi kuluneesta viikostani jotain sanoa niin sen voi tiivistää yhteen sanaan : katolla. Rakennusprojekti etenee ja on nyt puolivalmis. Tässä on joutunut vääntämään kilpaa talven kanssa tai oikeammin sitä ennen. Juuri ja juuri ehdin. Ehkä.

Jos joku ihmettelee vähäisiä juoksukilometrejä niin voin vakuuttaa että tällä työtahdilla en juuri muuhun pysty. Pitkät päivät ulkona liukkailla puurakenteilla kylmässä vaativat veronsa. Eikä kyllä juuri nyt huvittaisikaan ja se on hyvä. Vielä ei ole vanhan raakin aika aloittaa.
Kun kirjoitan tätä sunnuntaina illalla niin ulkona sataa lunta. Puolet katoksesta on saanut peltikaton ja puolet on vielä kattamatta. Vielä hiukan, jaksaa jaksaa...

VIIKKO 45.

Ma-Ti - Lepo
Ke- 8,1 km - 57 min.
To-Lepo
Pe- 5 km - 34 min.
La-Su - Lepo

13 km - 1,5 tuntia


Bändistä tuli hyvä dokkari. Tämä on hiukan erilaista vanhempien setien musiikkia. Koskahan siellä radion puolella tajutaan että esimerkiksi oma ikäluokkani ei kaipaa päiviinsä mitä tahansa toistettavaa sontaa päivästä toiseen.

Menen nyt syömään leipomaani taatelikakkua. Antakaapa hyvän kiertää. Palataan taas hiukan syvällisemmin seuraavaksi.3 kommenttia:

 1. Hah-hah... katoin eka viikko saldon, sitte otsikon. Luin "vähä" väärin. Kirjaimen heitto: KATKOLLA

  VastaaPoista
 2. Niinpä...kuka missäkin todellisuudessa elää.

  Pelkät kilometrit kun eivät kerro vielä mitään...

  VastaaPoista
 3. Oli hyvä dokkari ja olen samaa mieltä radiosoitosta vaikka nykytilanteesta en kylläkään tiedä kun lopetin kuuntelun jo vuosia sitten. Vielä tehtaassa ollessani kuulin päivät pitkät samoja biisilistoja ja älyvapaita juontajien höpinöitä, tuli mitta täyteen.
  Kotona väkerrän näitä omia "biisejäni" ja välillä kuuntelen oikeita osaajia, joskus vanhaa elektroa ja välillä AC/DC:tä ym. mukavaa.

  VastaaPoista