Kosketus Liikkuu

Kosketus Liikkuu

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

4/30


Jee! Heräsin aurinkoiseen aamuun jo ennen kahdeksaa. Aurinko tosin näkyy vaaran takaa meille tähän aikaan vasta 8.45 mutta who fuck cares, pääasia on että näkyy ja valaisee viime yönä hirvittävän tuulen kiillottaman hangen. 
   Pakkasta muutama aste ja nyt illalla sopiva ulkoilukeli -10.
   Mutta tässä kunnossa ei paljon vielä ulkoilla.
   Asensin aamupäivällä Summittiin (moottorikelkka) kuljetuslaatikkoa, jonka olen itse modifioinut sopimaan BRP:n LinQ- systeemiin. Ei siihen tarvita kuin 8 mm pultit, prikat, kumityynyt, nailonpuslat ja mutterit. Otan joskus hökötyksestä kuvan. Nyt en viitsi kun tulin juuri saunasta. (kello 20.01, tarkasti)
   Päivän pääohjelmana kävimme S:n kanssa käsikirjoitukseni läpi. Nyt se on lähtövalmis kustantamolle arvioitavaksi, voidaan lukea myös kustantamoille. Odotelkaa nyt ensin puoli vuotta niin kerron sitten. Malttia, tämä kestää. Myöhemmin saatan kertoa kuka S on. 
   Olen valmistautunut vieläkin kirjoittamaan lisää tai muokkaamaan edelleen tekstiäni. Jos kirjan kustannus on tuntematon asia teille, niin kategorisesti kustantamot julkaisevat yhden käsikirjoituksen sadasta tarjotusta. Ei siis helppoa.
   Iltapäivän päätteeksi restauroin liesituulettimen. Me Kirsin kanssa olemme Pohjoiseen muutettuamme nostaneet elämisen tasoa mutta laskeneet elintasoa. Tähän ajatukseen kuuluu vanhan korjaaminen, kaikkea ei heti rynnätä ostamaan uusiksi. 
   Ongelmana oli kondenssiveden valuminen silloin tällöin liedelle. Nyt se on hoidettu ja aparaatti putsattu. Alakuvassa kapine ilman sisuskaluja. Jos joku sanoo ettei sitä noin voi tehdä niin kyllä voi. Kyseisen paskan pystyy purkamaan altapäin kunhan rikkoo sen takimmaisen ja seinää päin olevan kiinnitysruuvin. Ja kyllä, siinä on automaattinen vastavirtauspelti. 
   Ja kyllä, hellan vasemmalla puolella on Jack Daniels laatikko - siinä on spagettia (spaghet). Minä juon Chivas Regalia tai arkisin Highland Birdiä, molempia harvoin ja vähän.
   Tähän kuvaan ja tunnelmaan.



   Taustalla ei soi mikään, mutta laitan yhden biisin juoksulistaltani.



  Ps. Tiedän kyllä, että edeltävistä lauseista osasta puuttuu teonsana ja englantiakin on seassa mutta joskus pitää ottaa rennosti.
   Tiedättekö muuten kun sairas ja terve kohtasivat, niin minkälainen keskustelu siitä syntyi?

Terve: Terve!
Sairas: Terve!
Terve: Sairas?
Sairas: Sairas. Terve?
Terve: Terve.
Sairas: Terve!
Terve: Terve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti