Kosketus Liikkuu

Kosketus Liikkuu

maanantai 10. syyskuuta 2012

PALAUTTAVAA ?
Ei kulje muillakaan aina...

Aavasaksa palauttaa ?Viikko 36.

Ma- Lepo / kävelyä tunti Aavasaksalla
Ti- 8 km - 55 min. Aavasaksanvaaralla alas ja ylös.
Ke- 8 km - 48 min. Kotona tiellä
To- Lepo
Pe- 21 km - 2.15. Villa Gårdsbacka Helsinki - Malmin lentoaseman hiekkaa ja takaisin.
La- ap. kävelyä tunti. ip.8 km - 50 min. Imatra, Vuoksen rantaa.
Su- 10 km - 1.01. Lappeenranta, Rauha, hiekkatietä ja polkua.

yhteensä 55 km - 5 tuntia 49 minuuttia

Erittäin kevyt viikko. Tarkoituksena oli palautella kahden kovan harjoitusviikon jälkeen sekä keho että jalat. Tässä en onnistunut. Keho palautui, jalat eivät. Pää ei muuten tarvinnut palautusta, päinvastoin.
Sensijaan miltei kolmenviikon jatkuva reissaaminen vaatii veronsa. Kulkuri palasi kotiin ja tietenkin työasiat kaatuivat kerralla niskaan. Yksityisyrittäjyyden ihanuus suorastaan räjähti arkeen. Tapaamisia, sopimuksentekoa neuvotteluineen, paperitöitä ja aikatauluja. Erittäin mukavaa.
Yrityksiä muutenkin tänäpäivänä huudetaan apuun jatkuvasti pelastamaan milloin mitäkin. Pääosin ollaan rahanpuutteessa. Tyhjästä kuitenkin on paha nyhjäistä.
Ja eurokin kaatuu. Ja euroopan unioni hajoaa. Ja on lamakin. Mikä lama ? Se on asennekysymys. Minäkin olen kaatunut lenkillä tänä vuonna jo kolme kertaa. Täytyy vaan yrittää. Ja pysyä pystyssä. Lenkilläkin.

ONNITTELUT !!!

Kolme Kivestä Onnittelee 24-tunnin MM-joukkuetta ja etenkin Jari Tomppoa, joka rikkoi ensimmäisenä suomalaisena 250 km rajan 24-tunnin juoksussa !!!

tulokset

juttua kisasta

urheiluliiton sivuilla2 kommenttia:

  1. Tsemppiä, Pasi! Kyllä ne jalatkin sieltä tulevat, taas... Kävitkö höyryntorvi ForrestG:tä (Harri Nissinen) moikkaamassa Vuoksen rantoja ihaillessa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tällä kertaa käytiin vain syömässä kotitekoisia karjalanpiirakoita eräissä juhlissa.

    VastaaPoista