Kosketus Liikkuu

Kosketus Liikkuu

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

ODOTUS TIIVISTYY...

Kun kirjoitan tätä on pyöreästi viisi päivää aikaa starttiin.       http://veikot.kaustinen.fi/ultra/fi/index.php On siis kyseessä 48-tunnin juoksu. Juoksun aikana oheisen linkin kautta löytynee kuvaa ja väliaikatietoja. http://www.juoksufoorumi.fi/vb/forum.php osiosta ultrat,  löytyy myös keskusteluketju Kaustinen-48 tuntia, johon päivittynee arvioita juoksun kulusta muiden kiinnostuneiden toimesta.
Valmistautumiseni on sujunut hyvin ja odotan positiivista kokemusta. Toivotankin tässä samalla kaikille osallistujille onnea matkaan ja asennetta kestää vaikeina hetkinä.
Jälleen kerran on hienoa seistä samanhenkisten ihmisten kanssa lähtöviivalla. Odottaen lähtölaukausta. Odottaen matkan mukanaan tuomia tuntemuksia niin hyvässä kuin pahassakin. Odottaen kokemusta, joka on mahdollista kokea vain juosten tarpeeksi pitkälle ja tarpeeksi kauan.
 Kun juostaan kaksi päivää peräkkäin ei voi olla huonoa päivää - ainakaan molempina päivinä!  Haastetta on riittämiin, harjoitukset harjoiteltu ja puheet pidetty.
Ystäväni Maken sanoin : Now we are really cooking .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti